1. Hírek
  2. ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE –Városi-SUV-modell kalandra termett stílusban
2020.01.17.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE –Városi-SUV-modell kalandra termett stílusban

Először sportos, most pedig robusztus: a ŠKODA a jövőben SCOUTLINE-változattal egészíti ki a KAMIQ  Városi-SUV-modelljének választékát. A MONTE CARLO lifestyle-kivitel után érkező ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE egyebek mellett matt fekete kerékjárat-védőburkolatokkal, robusztus ezüst színű karosszéria-kiegészítőkkel, nagyméretű, 17 vagy 18 col átmérőjű könnyűfém keréktárcsákkal és teljes-LED hátsó lámpákkal készül. A kalandra termett Városi-SUV a Genfi Autószalonon tartja premierjét.

skoda


A ŠKODA KAMIQ a márka első SUV-modellje, amely SCOUTLINE-változatban is megjelenik majd a kínálatban. Matt fekete kerékjárat-védőburkolatok és mindenekelőtt számos ezüst színű karosszéria-kiegészítő gondoskodik markáns fellépéséről, a ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE így alsó védőidommal kiegészített, első légterelővel és hátsó diffúzorral készül, amelyek éppúgy ezüst színűek, mint az oldalsó küszöbborítások, a külső visszapillantó tükrök házai és a tetősínek. További különlegességként tűnnek fel a sötétített ablakai, illetve a B-oszloptól sötétített üvegek (Sunset), amelyekhez krómozott ablakszegélyek társulnak. A 17" col peremátmérőjű "Braga" és az extrafelszerelésként rendelhető, 18 colos "Crater" könnyűfém keréktárcsák egyaránt polírozott antracit árnyalatú felülettel készülnek. Mindezeken túl a KAMIQ SCOUTLINE már alapkivitelében teljes-LED hátsó lámpákat kap.

ThermoFlux ülések és specifikus dekorbetétek
A ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE utastere bőséges térkínálattal és alapkivitelben kőrisfa hatású, extra felszerelésként pedig szálcsiszolt "Dark Brushed" - dekorbetétekkel, valamint krómhatású légbefúvó nyílásokkal fogad, a pedálok pedig alumíniumdizájn betéteket kapnak. Az állítható magasságú első üléseket légáteresztő ThermoFlux szövetből és mikroszálas Suedia anyagból készült, speciális SCOUTLINE-kárpit, míg a kormánykereket, a kéziféket és a sebességváltó kart bőr borítja. A LED-technikájú hangulatvilágítás fehér, vörös vagy narancs színbe borítja a középkonzolt, az ajtók rekeszét és fogantyúját, valamint a lábteret. Az új KAMIQ SCOUTLINE emellett LED-olvasólámpákat is kínál, kívánságra pedig fekete tetőkárpit teheti teljessé a belső felszereltséget.

Széles szín- és motorválaszték
A ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE változathoz a modellsorozat teljes szín- és motorpalettája rendelkezésre áll. Utóbbi a 66 kW (90 LE) és a 110 kW (150 LE) közötti teljesítménytartományban három benzin- és egy G-TEC földgázüzemű (CNG) erőforrást kínálja.

Az új ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE a Genfi Autószalonon tartja premierjét, piaci bevezetésére 2020 júniusban kerül sor.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.