• Széchenyi_2020
  Aktuális 2023.03.22.

  GINOP - 8.3.5-18/B

 • skoda
  Újdonság a Škodától 2023.02.22.

  MINDEN, AMIT TUDNIA KELL, MIELŐTT ELEKTROMOS AUTÓBA ÜL ÁT

  Következő Škodája már tisztán elektromos autó lesz? Minden bizonnyal számos kérdés jut eszébe az elektromos mobilitásra való átállással kapcsolatban.

 • skoda
  Újdonság a Škodától 2023.02.07.

  7,351 KILOMÉTERT DRIFTELVE ÁLLÍTOTT FEL A JÉGEN KÉT GUINNESS-VILÁGREKORDOT A ŠKODA ENYAQ RS 𝗶V

  Két hivatalos jégdrift-világrekordot is felállított Enyaq RS iV modelljével, azaz sportos RS-családja második tisztán elektromos, akkumulátorhajtású tagjával a ŠKODA. A GUINNESS WORLD RECORDS egyaránt megerősítette "A leghosszabb folyamatos járműves drift jégen", illetve "A leghosszabb folyamatos járműves drift jégen elektromos járművel" rekordjait, amelyeket 2023. január 19-én, csütörtökön, Richard Meaden brit autós újságíró állított fel a svédországi Östersund melletti Stortjärnen-tó jegén kialakított 188,496 méteres körpályáján.

 • volkswagen-csoport-65-szazalekkal-tobb-tisztan-elektromos-modellt-adott-at
  Újdonság a Volkswagenről 2022.04.24.

  A Volkswagen-csoport az első negyedévben 65 százalékkal több tisztán elektromos modellt adott át ügyfeleinek

  A Volkswagen-csoport az első negyedévben sikeresen folytatta világszintű elektromos offenzíváját és a tisztán elektromos járművek kiszállítási eredményét az előző év hasonló időszakához képest 65 százalékkal múlta felül.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2020.05.12.

  A ŠKODA KAMIQ GT szintén elnyerte a kiemelkedő termékdizájnért járó, tekintélyes Red Dot Díjat

  Kettős siker az idén a világ egyik legjobban áhított formatervezési kitüntetésével: a ŠKODA OCTAVIA után a ŠKODA KAMIQ GT is elnyerte a kiemelkedő termékdizájnért járó, tekintélyes Red Dot Díjat (Red Dot Award). A kifejezetten Kína piacának igényei és követelményei szerint kifejlesztett City-SUV kupé dinamikus formai nyelvezetével és modern megjelenésével győzte meg a nemzetközi szakértői zsűrit. Ez az SAIC Volkswagen Automotive Co. Ltd. első Red Dot Díja, amely vegyesvállalatként a Volkswagen és a ŠKODA márkáknak fejleszt, illetve gyárt gépkocsikat a kínai piac számára. Az idén immár 65. alkalommal kiosztott Red Dot Díj a szintén német IF Díj (IF Award), valamint az amerikai egyesült államokbeli IDEA Díj (IDEA Award) mellett a világ legjelentősebb formatervezési kitüntetései közé tartozik. A KAMIQ GT 2006 óta immár a ŠKODA tizenötödik modellje, amely részesült a Red Dot Díjban.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2019.10.13.

  Elvitték az 500 000 forintos díjat

  A Közlekedik a Család vetélkedősorozat már biztosan sokak számára ismerős, hiszen hosszú évek óta minden nyáron megrendezésre kerül, és a fődíja egy ŠKODA modell. Idén azonban már második alkalommal nem csak a családok vetélkedtek egymással, hanem az iskolák is.

 • SKODA KAROQ Sportline
  Újdonság a ŠKODA-ról 2018.08.08.

  Sportos első lökhárító, 18 colos könnyűfém keréktárcsák és sportülések már alapkivitelben

  Kompakt-SUV sorozata második, dizájnjában és menetdinamikájában egyaránt még sportosabb újdonságát, a KAROQ SPORTLINE modellt mutatja be a ŠKODA októberben, a 2018-as Párizsi Autószalonon. Az újdonság ennek szellemében a modellcsalád legerősebb, 140 kW (190 LE) teljesítményű benzinmotorját kapta.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2018.04.27.

  A ŠKODA KAROQ kabrióváltozatát készítik el a ŠKODA szakiskolájának tanulói

  Új Tanuló-koncepcióautót (Azubi Concept Car) épít a ŠKODA Mladá Boleslav-i szakiskolájának húsz diákja. Az elmúlt évek négy tanulmányát követően most a ŠKODA KAROQ kabrióváltozata készülhet így el, amely júniusban mutatkozik be a nagyközönség előtt. A szakember-utánpótlás alkotásaként születő modell ismét a ŠKODA képzési rendszerének magas minőségét hangsúlyozza.

 • VISION X
  Újdonság a ŠKODA-ról 2018.03.20.

  A ŠKODA VISION X a ŠKODA történetének első földgáz-, benzin- és elektromos üzemű hibridmodellje

  Sportos, kompakt, telve fejlett technikákkal: így fest a jövő ŠKODA nagyvárosi crossover(Urban Crossover) modellje. A tanulmány újraértelmezve hozza el újabb járműszegmensbe a ŠKODA nagysikerű SUV-modelljeinek karakteres stílusjegyeit. A ŠKODA VISION X a 2018-as Genfi Nemzetközi Autószalonon tartja világpremierjét. Kompakt arányok, rövid karosszéria-túlnyúlások és precíz vonalvezetés hangsúlyozza a tanulmánymodell agilis és sportos karakterét. Utasterében a ŠKODA VISION X innovatív infotainment-technikát kínál. Igazi különlegesség a ŠKODA VISION X kifejezetten hosszútávon fenntartható hajtáskoncepciója, amely a földgáz- (CNG) és benzinüzem, illetve az elektromos hajtás kombinációjával közvetlen gázadási reakciókkal és agilis menettulajdonságokkal szolgál, illetve kilométerenként kevesebb, mint 90 gramm szén-dioxid-kibocsátást kínál.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.