1. Hírek
  2. Elektromos ŠKODA 5 millió alatt? Íme, a CITIGOe iV!
2019.11.08.
Újdonság a ŠKODA-ról

Elektromos ŠKODA 5 millió alatt? Íme, a CITIGOe iV!

Az első elektromos ŠKODA verhetetlen árral, csekély fogyasztással, izgalmas vezethetőséggel, kiemelkedő utasbiztonsággal és okos megoldásokkal villanyozza fel a magyar autópiacot.

skoda


Pont időben!
A cseh márka 124 éves történetében egy teljesen új fejezetet nyit a CITIGOe iV, amely első a hamarosan több tagúra bővülő elektromos ŠKODA választékban. Hatótávja 225-274 kilométer (WLTP módszerrel mérve), teljes értékű négyszemélyes és ötajtós autó, akár 923 literesre bővíthető csomagtartóval és zéró-emisszióval. Bár csak 3,6 méter hosszú, kényelmes utasteret nyújt, igazi városi kisautó. A 61 kW-os, háromfázisú szinkron villanymotorjának legnagyobb forgatónyomatéka 212 Nm, álló helyzetből 100 kilométer/órás sebességre 12,5 másodperc alatt gyorsul. Legnagyobb sebessége 130 kilométer/óra.

Verhetetlen ár
A ŠKODA CITIGOe iV a magyar piacra versenytársainál legalább egy millió forinttal alacsonyabb árral robban be. Induló ára Ambition felszereltséggel 6 549 390 forint, az autóra 21 százalékos állami támogatás igényelhető (maximum 1,5 millió forint). A ŠKODA CITIGOe iV Porsche Bónusz finanszírozással (300 000 forint kedvezménnyel) és állami támogatással akár 4,94 millió forintért is megvásárolható.

A ŠKODA ezen felül bevezetési akciót is hirdetett: minden természetes személy, aki 2019. december 31-ig CITIGOe iV modellre szerződést köt, rendkívül kedvezményes áron vásárolhatja meg két tartozék egyikét. Az akcióban a kereskedések a MOON Wallbox Basic falitöltőt 3990 forintért, vagy négy, Continental TS860 185/60 R16 81H téli gumiabronccsal szerelt, 16 hüvelykes Scorpius könnyűfém keréktárcsát pedig 9900 forintért kínálnak.

Professzionális töltés otthon
A ŠKODA CITIGOe iV töltésére alkalmasak a városi gyorstöltőpontok, lehet háztartási konnektorból is tankolni, de hosszú távon a legkényelmesebb megoldás az otthoni falitöltő beszerzése. A ŠKODA az otthoni töltéshez a MOON töltési rendszereit ajánlja, amelynek forgalmazója a Porsche Hungaria. A termékpaletta részét képezik a háztartási kiserőművek, vagyis a napelem rendszerek, az ehhez kapcsolódó otthoni energiatárolók és a többféle kivitelben készülő villanyautó-töltők. Az akcióban forgalmazott MOON Wallbox Basic háromfázisú, 11 kW teljesítményű töltést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és biztonságosan az ügyfelek garázsában.

Utcai gyorstöltőn, CCS rendszerű töltőcsatlakozóval a ŠKODA CITIGOe iV teljesen lemerült 36,8 kWh kapacitású, 60 Ah-s, 168 cellából álló lítiumion-akkumulátorát nyolcvan százalékra egy óra alatt is fel lehet tölteni. MOON falitöltővel mindehhez kb. 4,5 órára, sima hálózati konnektorra csatlakoztatva pedig kb. 13 órára van szükség.

Behálózva
A ŠKODA CITIGOe iV természetesen mindenben megfelel a kor kihívásainak, modern, online és hálózatba kapcsolható. Egy okostelefon és a megfelelő alkalmazás (Move&Fun) segítségével számos hasznos funkcióval (zenelejátszás, telefonhívások kezelése, navigáció) bővíthető az érintőképernyős beépített Swing rádió. De ez nem minden, az applikáció révén a tulajdonos távolról is ellenőrizheti az autó töltöttségét, sőt a klímát is bekapcsolhatja, hogy lehűtse, vagy éppen felmelegítse az utasteret.

A ŠKODA CITIGOe iV már rendelhető a hazai márkakereskedésekben, az első példányokat 2020 legelején vehetik át tulajdonosaik.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.