1. Hírek
  2. A ŠKODA bemutatta az új OCTAVIA RS iV első rajzait
2020.02.06.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA bemutatta az új OCTAVIA RS iV első rajzait

Tovább fokozva a ŠKODA OCTAVIA RS iV iránti előzetes várakozásokat, a cseh autógyártó három hivatalos dizájnrajzot adott ki az OCTAVIA negyedik generációja sportos csúcsmodelljének külsejéről. Az újdonság március 3-án, a Genfi Autószalonon tartja világpremierjét. Fekete RS-specifikus részletek hangsúlyozzák elegáns arányok mentén a ŠKODA - méreteiben elődjéhez képest némileg nagyobb - "bestseller-modellsorozatának" dinamikus formai nyelvezetét. Az OCTAVIA RS iV a ŠKODA első RS-modelljeként készül hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) hajtásrendszerrel, egyedülálló módon kombinálva ezzel családbarát praktikumát és magasfokú sportosságát hosszú távú fenntarthatósággal és fokozott gazdaságossággal.

skoda

Húsz évvel az első OCTAVIA RS után a ŠKODA OCTAVIA RS iV nyit új fejezetet e mély benyomást keltő sikertörténetben. Az OCTAVIA RS igen keresett a modellsorozaton belül, s a márka egyes meghatározó európai piacain, mint Németországban, az Egyesült Királyságban és Svájcban, összességében minden ötödik kiszállított OCTAVIA az RS-modellek közé tartozott. Az ügyfelek elsősorban a nagyvonalú térkínálat, a praktikus megoldások és a sportos karakter együttesét értékelik nagyra. Az új OCTAVIA RS iV 180 kW (245 LE) rendszerteljesítményű, hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) hajtásrendszere mérsékelt üzemanyag-fogyasztásával és szén-dioxid-kibocsátásával különösen is hosszú távon fenntartható üzemű.

A OCTAVIA RS iV kupékat idéző Limousine és dinamikus COMBI változataa fekete ŠKODA-hűtőráccsal, illetve a nagyméretű légbeömlő-nyílásokkal és markáns fekete részletekkel kialakított, sportos első lökhárítóvaltűnik fel a dizájnrajzokon. Nagyátmérőjű könnyűfém keréktárcsák, első és hátsó diffúzorelem, valamint a Limousine csomagtérajtaján, illetve a COMBI tetőperemén húzódó légterelő fokozzák tovább az OCTAVIA RS iV dinamikus megjelenését.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.